+387 65 682 022

O nama...

Firma d.o.o. "SK Group" zasnovana je na temeljima predhodnog porodičnog, trgovačkog rada i iskustva više od dvadeset godina. D.o.o. "SK Group" osnovana je 2005 god. u Brčko Distriktu i nalazi se, kako sa sjedištem tako i sa mjestom prodaje na tržnici Arizona, Brčko Distrikt.

Na već dobro utemeljenom predhodnom iskustvu, d.o.o "SK Group" odlučno stupa u vode internacionalnog trgovačkog poslovanja. Za sve artikle koje posjeduje firma u navedenom katalogu, bazirana su na direktnom uvozu iz postojećih fabrika. Firma se bavi direktnim uvozom iz više od deset zemalja svijeta, kako evropskih tako i azijskih. Pored uvoza, firma za više određenih artikala posjeduje i ekskluzivno zastupništvo.

D.o.o. "SK Group" Vam pruža svaku mogućnost saradnje, a između ostalog i dostavu robe na adresu. Pored svega navedenog u mogućnosti smo da Vašu robu dostavimo i u inostranstvo.

Predstavnici naše firme su u stalnom praćenju, kao i nabavci proizvoda koji su aktuelni kako na domaćem tako i na svjetskom tržistu sa ciljem održavanja poslovne saradnje i unaprijeđenja poslovnih rješenja

back to top